Derslik Açılışı ve Kapanışı : Ders başlaması için kontrolünüzde görevli personel  dersliği açacak, ders bitiminde görevli personele dersinizin bittiğini söyleyiniz.
Ders Bitimi: Lütfen ders bitiminde öğrencilerinizin bilgisayarları kapatmasını sağlayınız.
Sınıf Düzeni: Öğrencilerin çıkışlarda sınıfı düzenli bırakmasını sağlayınız.
Programlar:Dersliklere yüklenmesini istediğiniz programları dersler başlamadan en az 1 ay önce Enformatik Bölümüne lisansları ile birlikte iletiniz. Lisans gerektirmeyen yazılımların kurulum dosyasını temin etmeniz yeterli olacaktır.
İletişim: Her türlü sorun için Enformatik bölüm koordinatörlüğine başvurunuz.

·    Dâhili Telefon: 1446

·    İleti: enformatik@aku.edu.tr

Sınavlarda derslik kullanımı: Sınavlarda derslik kullanabilmek için yukardaki iletişim adresinden “gün, saat, ders, öğretim elemanı, derslik sayısı” bilgileri ile fakülte veya bölümlerde programı yapan personele rezervasyon yaptırınız. Başvurularınız http://enformatik.aku.edu.tr adresinde duyurular bölümünde listelenecektir. Lütfen bu listeyi kontrol ediniz.

Derslerde: Sağ üst köşede hoca masası ve öğrenci bilgisayarlarında bulunan LAB/A,B,C,D,E,F klasörlerinden dosya paylaşabilir ve paylaştığınız dosyayı tekrar alabilirsiniz.

18 Şubat 2022, Cuma 1956 kez görüntülendi